Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Tractaments de la pell

La pell és l’òrgan més extern del nostre cos. Actua com a barrera protectora entre l’organisme i el medi que l’envolta. De les diverses capes de la pell, la més externa és l’epidermis i, immediatament a sota, hi trobem la dermis.

Qualsevol alteració en aquestes dues capes provoca que la pell exterior perdi lluminositat. A l’inrevés, quan la capa menys protegida de la pell rep els efectes de la calor o del fred intensos, la sensació de sequedat es fa evident i la pell va perdent flexibilitat. A aquests factors, s’hi ha de sumar la degradació progressiva de ceratina i col·lagen i l’envelliment natural.

Una pell radiant

Tonificar la pell i aconseguir tenir-la brillant i equilibrada és possible. D’una banda, cal hidratar-se per dintre, beure molta aigua, respectar les hores de son i descans i, sobretot, evitar hàbits com el consum de tabac o la ingesta excessiva de cafè. De l’altra banda, hidratar-nos per fora amb les cremes i olis essencials més adients ens servirà per protegir la pell dels agents externs com el vent, el fred, la humitat o els raig UV.

A més a més, nosaltres et podem ajudar. Oferim tractaments cutanis com neteja de cutis, píling facial i corporal, massatges exfoliants, lífting i tractament d’hidratació intensiva. Per millorar els resultats, es poden complementar amb olis essencials o amb el nostre tractament de flash laser. Et recomanem realitzar aquests tractaments com a mínim dos cops l’any: per preparar la pell abans dels canvis d’estació d’estiu i d’hivern. Deixa que el nostre equip professional t’assessori per lluir radiant.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.