Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

fotorejoveniment

Gaudeix de la teva pell

 

El fotorejoveniment no ablatiu és un tractament que, combinat amb productes cosmètics específics, millora l’aspecte de la pell alterada per l’edat o el sol. S’aplica principalment a la pell de la cara, coll i mans, i redueix significativament petites arrugues i línies d’expressió, tot augmentant l’elasticitat de la pell.

Utilitzem tecnologia làser puntera, dissenyada específicament per potenciar el rejoveniment facial i el tensat facial. Aprofitant els principis actius naturals de la mateixa pell, actua sobre el col·lagen, l’activa i el regenera per aconseguir resultats visibles de la manera més natural i sana, amb l’objectiu final de millorar el to i la textura de la pell, suavitzant-la i renovant-la.

Amb el tractament de rejoveniment cutani facial reduïm, minimitzem i eliminem taques solars, per ceratosi i rosàcies, així com lesions vasculars i capil·lars trencats. Amb el nostre tractament de tensat facial, incidim sobre les potes de gall, el rictus, la zona perilabial i la flacciditat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.