Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

depilació làser

El pèl és un filament que trobem pràcticament a totes les parts del cos. Quan és fosc i gruixut, o quan surt en zones que no ens agraden, volem eliminar-lo.

La depilació làser consisteix a emetre un raig de llum làser que travessa la pell fins a arribar al fol·licle pilós i que s’absorbeix per la melanina. La melanina és la substància que dóna color a la pell i que actua com a captadora d’aquest raig de llum làser. L’energia lumínica que absorbeix la melanina es transforma en calor i destrueix el fol·licle. A més a més de la finalitat estètica, la depilació làser és molt eficaç per tractar problemes com l’hirsutisme o la fol·liculitis. Igualment, és ideal per a esportistes, ja que l’eliminació del pèl amb la depilació làser evita dermatitis per afaitat o per fregament.

Recomanem depilar-se amb làser cada 2 mesos, coincidint amb la fase anàgena de creixement del pèl. D’aquesta manera, se n’elimina més quantitat i s’aconsegueixen millors resultats en el tractament.

Els nostres equips estan dissenyats amb la tecnologia més avançada del mercat i són aptes per a tot tipus de pell, incloses les pells més fosques. D’aquesta manera, podem garantir uns resultats ràpids i permanents en l’eliminació del pèl tant facial com corporal, de la manera més segura i natural, a uns preus molt competitius.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.